Wat zoeken wij?

Wat bieden wij

Neem contact met ons op

Max Meertens

Associate

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) bij Florin Finance draai je volledig mee met de dagelijkse praktijk en werk je nauw samen met al onze teamleden. Je ondersteunt het team bij M&A trajecten voor verschillende type klanten in meerdere sectoren. Vanaf dag één ben je bij ons betrokken bij alle facetten van lopende mandaten alsmede het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van presentaties, het verzamelen van markt- en bedrijfsinformatie en het identificeren van potentiële kopers. Je wordt betrokken bij strategische discussies voor zowel Corporate als Private Equity cliënten. Tevens neem je deel aan interne learning sessions waarbij we je de ins en outs van het M&A proces bijbrengen.
Je krijgt bij ons intensieve persoonlijke begeleiding en alle kansen om zo veel mogelijk praktijkervaring op te doen binnen het M&A vak.

Na een positieve stageperiode behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven master- of derdejaars bachelor student met een achtergrond in Economie, Bedrijfskunde of anderszins vergelijkbare studierichting.

Je hebt een goed academisch track record eventueel aangevuld met eerdere relevante stages. Daarnaast heb je een aantoonbare interesse in de financiële wereld en M&A in het bijzonder.

Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en een probleemoplossend vermogen. Je hebt oog voor kwaliteit en detail, hebt ‘common sense’ en bent communicatief vaardig in woord en geschrift in zowel Nederlands als Engels.

Daarnaast is je persoonlijkheid voor ons van groot belang. Wij zijn op zoek naar een echte teamspeler die in staat is zelfstandig te werken met een onderzoekende instelling. Wil jij in ons team passen dan kunnen we jou in ieder geval omschrijven als: initiatiefrijk, proactief, gedreven, flexibel en resultaatgericht.

Wat je verder meebrengt horen we graag tijdens een kennismakingsgesprek!

Ervaringen van onze oud-stagiaires

Roxanne Pelt
Roxanne Pelt
Read More
Florin was een goede maar ook zeker een leuke plek om ervaring op te doen binnen de verschillende facetten van corporate finance
Tjitze Bouma
Tjitze Bouma
Read More
Tijdens mijn stage bij Florin Finance maakte ik van dichtbij kennis met het M&A-vak. In een hecht team van betrokken professionals heb ik in korte tijd aan diverse transacties kunnen werken, veel kunnen leren en daarnaast ook een leuke tijd gehad.
May Lai Tan
May Lai Tan
Read More
Florin Finance was een geweldige leerervaring, omdat ik aan veel verschillende transacties heb kunnen werken en verschillende stadia van een fusie- en overnameproces heb kunnen zien. Ik werd uitgedaagd om mijn eigen doelen te stellen en proactief te zoeken naar verbeteringen in mijn werk. Hun hands-on aanpak en platte cultuur was voor mij de juiste omgeving om mij als young professional te kunnen ontwikkelen.
Lennert Flens
Lennert Flens
Read More
Florin Finance heeft mij de kans gegeven om tijdens de eindfase van mijn studie een waardevolle inkijk te krijgen in de werkzaamheden van een M&A adviseur. Door de combinatie van goede begeleiding, genoeg uitdaging en directe verantwoordelijkheden in een lopend verkoopproces was dit de ideale start van mijn professionele carrière.
Niels ten Brinke
Niels ten Brinke
Read More
Ik kijk onwijs goed terug op mijn stage bij Florin Finance. Allereerst vanwege het hechte team waar je vanaf het eerste begin in wordt opgenomen. Je ervaart hierdoor een echte M&A boutique setting. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en werkt close samen met senior collega's tot aan partners toe. Hierdoor krijg je van het gehele M&A proces ontzettend veel mee. Tot slot is er erg veel ruimte voor humor in het team, wat het werk nog leuker maakt. Kortom, stage lopen bij Florin is een echte aanrader!
Jordi Cok
Jordi Cok
Read More
Gedurende mijn stage bij Florin heb ik een zeer complete ervaring kunnen opdoen binnen M&A. Met een proactieve houding krijg je al snel verschillende verantwoordelijkheden naar je toegeschoven, wat het de ideale omgeving maakt om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast ben je onderdeel van een ervaren en behulpzaam team waar altijd ruimte is voor de juiste hoeveelheid humor. De diversiteit van de transacties, Florin’s professionele werkwijze en de korte lijntjes binnen het team zijn slechts enkele aspecten die bij hebben gedragen aan een unieke stage-ervaring bij Florin Finance en ik kijk er dan ook zeer positief op terug!
Previous
Next

Over Florin

Florin Finance is een onafhankelijk corporate finance boutique met een focus op mid-market M&A transacties. Wij werken voor aandeelhouders en management teams van middelgrote bedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en investeringsmaatschappijen.

Wij voorzien onze cliënten van hoogwaardig advies op het gebied van koop en verkoop van ondernemingen, management buy outs, joint ventures en strategische partnerships, corporate carve outs, outsourcings en financieringen. Ons jonge en enthousiaste team van professionals heeft een bewezen track record in nationale en internationale M&A transacties. Wij hanteren een hands-on aanpak en zijn hiermee gericht op een hoge kwaliteit dienstverlening en het behalen van optimaal resultaat.

Neem contact met ons op

Max Meertens

Associate