Over Florin

Florin Finance is een onafhankelijk corporate finance boutique met een focus op een mid-market M&A transacties. Wij werken voor aandeelhouders en managementteams van middelgrote bedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en investeringsmaatschappijen.

Wij voorzien onze cliënten van hoogwaardig advies op het gebied van koop en verkoop van ondernemingen, management buy outs, joint ventures en strategische partnerships, corporate carve outs, outsourcings en financieringen. Ons jonge en enthousiaste team van professionals heeft een bewezen track record in nationale en internationale M&A transacties. Wij hanteren een hands-on aanpak en zijn hiermee gericht op een hoge kwaliteit dienstverlening en het behalen van optimaal resultaat.

Neem contact met ons op

Tjalling Rijkmans

Associate Director

Wat ga je doen?

Alle opdrachten worden in teamverband uitgevoerd. Als Analyst werk je op een deal nauw samen met de verantwoordelijke Partner/Director en Associates met verdere ondersteuning van Stagiaires. Je adviseert bij M&A trajecten voor verschillende type klanten in meerdere sectoren.

Vanaf dag één ben je betrokken bij lopende mandaten en het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opstellen van presentaties, het maken van financiële modellen en andere transactie gerelateerde documenten. Daarnaast bestaat het werk uit het verzamelen van markt- en bedrijfsinformatie. Je wordt betrokken bij strategische analyses voor zowel Corporate als Private Equity cliënten.

Tot slot lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere uitbouw van een snel groeiende onafhankelijke M&A boutique.

Als Analyst krijg je bij Florin persoonlijke begeleiding en alle kansen om je snel te ontwikkelen in het Corporate Finance vak.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven persoon met een goed academisch track record eventueel aangevuld met circa 1 á 2 jaar relevante transactie-ervaring in M&A. Deze ervaring kan zijn opgedaan binnen Corporate Finance, Transaction Services of Private Equity. Daarnaast heb je aangetoond sterke interesse te hebben in de financiële wereld en M&A in het bijzonder.

Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden, probleemoplossend vermogen en kennis van financiële modellen. Je hebt oog voor kwaliteit en detail, hebt ‘common sense’ en bent communicatief vaardig in woord en geschrift in zowel Nederlands als Engels.

Je bent een echte teamspeler die in staat is zelfstandig te werken met een onderzoekende instelling.

Daarnaast is je persoonlijkheid van groot belang. Wil jij in ons team passen dan kunnen we jou in ieder geval omschrijven als: initiatiefrijk, proactief, gedreven, flexibel en resultaatgericht.

Wat je verder meebrengt horen we  graag tijdens een kennismakingsgesprek!

Heb jij interesse in deze functie? Mail je motivatiebrief en CV naar Tjalling Rijkmans (trijkmans@florinfinance.nl). Heb je vragen over Florin of deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op: 06-12372412.

Neem contact met ons op

Tjalling Rijkmans

Associate Director