Project-Yellow_tile-1
Transactiedatum: maart 2020
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Yellowtail

Yellowtail verkocht aan Conclusion

Yellowtail is een toonaangevend fintech label gericht op onder meer pensioenfondsen, banken en verzekeraars. Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert digitale en data-gedreven software-oplossingen voor financiële dienstverleners, met als missie de kwaliteit van het financiële leven van consumenten te verbeteren. Het bedrijf combineert expertise van de financiële markt, IT en User Experience met innovatievermogen en implementatiekracht.

Ook het Key Control Dashboard platform met een sterke positie binnen de centrale en lokale overheid maakt onderdeel uit van het Yellowtail portfolio. Het Key Control Dashboard biedt een integrale aanpak voor governance, risk en control om zo organisaties aantoonbaar “in control” te laten zijn en te voldoen aan de betreffende normenkaders (BIO, ISO27001, NEN7510) en wetgeving (AVG).

Conclusion, sinds 2016 onderdeel van NPM Capital, is een IT services dienstverlener met een focus op business transformatie en process outsourcing. Conclusion richt zicht binnen de Nederlandse markt op middelgrote tot grote klanten veelal in het (semi)publieke domein. Met Yellowtail in haar ecosysteem versterkt Conclusion haar positie als transformatiepartner in de financiële markt.

NPM Capital is een leidende Private Equity maatschappij die investeert in verschillende sectoren in de Benelux regio.

Transactiedatum: maart 2020
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Yellowtail