Tile_3
Transactiedatum: juni 2021
Service: Buy-side advisory
Cliënt: Van Halteren Groep

Van Halteren Groep acquireert Bosch Rexroth's grote projectactiviteiten

Florin Finance heeft Van Halteren Groep geadviseerd bij de acquisitie van de grote projectactiviteiten van Bosch Rexroth Nederland in Boxtel, inclusief de productie van grote cilinders en de service activiteiten.

Op de locatie in Boxtel produceert Bosch Rexroth cilinderproducten en -systemen en realiseert turn-key projecten voor met name de markten Marine & Offshore, Civiele Techniek, Motion & Research Technology en Renewable Energy. Daarnaast levert het services gerelateerd aan deze projecten, systemen en producten. Ongeveer 250 medewerkers van het projectenbedrijf in Boxtel zullen overgaan naar Van Halteren Groep.

Van Halteren Groep is een groep van industriële bedrijven die zich richten op het leveren van producten en technologieën aan klanten uit verschillende markten zoals o.a. Industrie en Hoogspanning. Het middelgrote technologiebedrijf heeft wereldwijd circa 400 medewerkers in dienst op vijf locaties.

Bosch Rexroth is een wereldwijd concern dat zich richt op mechanische en installatietechnische uitdagingen met geavanceerde technologie en uitgebreide branchekennis. Bosch Rexroth is onderdeel van de Bosch Group, een wereldwijd toonaangevend technologie conglomeraat met 400.000 werknemers.

Transactiedatum: juni 2021
Service: Buy-side advisory
Cliënt: Van Halteren Groep