Unlimited_tile_seal-machine
Transactiedatum: oktober 2019
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Shareholder of U name it

U name it verkocht NewPort Capital

U name it, een toonaangevende leverancier van slijt- en revisiedelen voor verpakkingsmachines, is verkocht aan NewPort Capital.

De Onderneming is onder de merknamen U name it en UniTrack wereldwijd actief als leverancier van slijt- en revisiedelen voor verpakkingsmachines in de voedingsmiddelenindustrie. U name it heeft een unieke niche positie als specialist in het leveren van onderdelen voor alle multihead weegmachines, verticale vorm-, vul- en sluitmachines, topseal machines, vacuümpompen en thermische printers van alle grote leveranciers. De onderdelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden geleverd volgens OEM specificaties.

De overname door NewPort Capital biedt de onderneming nieuwe mogelijkheden voor de uitbouw van haar marktpositie, verdere professionalisering van de organisatie en versnelde internationale groei.

NewPort Capital is een Nederlandse participatiemaatschappij die zich focust op investeringen in Nederlandse (vaak internationaal opererende) middelgrote ondernemingen actief in de maakindustrie, zakelijke- en financiële dienstverlening en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie met een bewezen track record en stevig groeipotentieel.

Transactiedatum: oktober 2019
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Shareholder of U name it