keesdeboekhouder-tile-1
Transactiedatum: mei 2022
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Kees de Boekhouder

Partnership Kees de Boekhouder en Vortex Capital Partners

Kees de Boekhouder, de grootste boekhouder voor zzp’ers in Nederland, gaat samenwerken met investeringsmaatschappij Vortex Capital Partners. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor Kees de Boekhouder haar koppositie te behouden en verder uit te breiden tot het nationale go-to platform voor ondernemers.

Kees de Boekhouder, opgericht in 2009 door Kees Monteban en Marlou ter Berg, biedt een standaard alles-in-één oplossing voor zzp’ers en kleine bedrijven, door een combinatie aan te bieden van een intern ontwikkeld software platform en de persoonlijke service van een boekhouder. Het bedrijf onderging in de laatste jaren een sterke autonome groei en bedient momenteel meer dan 6.500 klanten.

Kees de Boekhouder ontlast zzp’ers door zowel persoonlijke begeleiding als ondersteuning via een innovatief, gepatenteerd platform. Dit maakt deze organisatie een van de weinige partijen die controle heeft over het gehele boekhoud proces. Dit resulteert in een hoge graad van klanttevredenheid.

Vortex Capital Partners is een investeringsbedrijf met een focus op software, internet en technologie-gedreven bedrijven. Het investeringsfonds focust zich op in de Benelux gevestigde mkb met veel groeipotentie. In de laatste 10 jaar heeft Vortex meer dan 20 platform investeringen en 25 vervolginvesteringen gedaan.

Transactiedatum: mei 2022
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Kees de Boekhouder