Shutterstock-GuVSrF4cgw
Transactiedatum: juni 2023
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Paazl

Paazl verkocht aan Wuunder

Paazl, een internationaal actief SaaS multi-carrier bezorgplatform voor klanten in e-commerce, bundelt haar krachten met transportmanagementspecialist Wuunder.

Paazl, opgericht in 2009, heeft een geavanceerd platform ontwikkeld dat online retailers volledig ontlast bij het verzendproces door ze te verbinden met een uitgebreid netwerk van (inter)nationale vervoerders. De toegevoegde waarde van het platform is wijd erkend, wat heeft geleid tot een voortdurend groeiende klantenkring, waaronder gerenommeerde bedrijven zoals Rituals, Greetz en Under Armour.

Wuunder is een aanbieder van een digitaal platform voor transportmanagementdiensten. Het bedrijf opereert in Nederland, België en Duitsland en biedt geautomatiseerde en geoptimaliseerde oplossingen aan om het verzendproces van zowel pakketten als pallets te optimaliseren. Deze uitgebreide services worden gebruikt door het (inter)nationale klantenbestand van online retailers, handelsbedrijven en productieondernemingen.

Met het complementaire aanbod van Wuunder en Paazl profiteren klanten van verbeterde toegang tot een breed scala aan vervoerders en transportopties, een dynamische afrekening met realtime tarieven en levertijden, en een nog betere bezorgervaring.

Door de krachten te bundelen, positioneren de twee SaaS-bedrijven zich als marktleiders in de Nederlandse logistieke sector en zetten ze een belangrijke stap in het verwezenlijken van hun gezamenlijke visie om Europa's meest duurzame logistieke dienstverlener te worden.

Florin Finance trad op als sell-side adviseur van Paazl.

Transactiedatum: juni 2023
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Paazl