pexels-photo-1020313
Transactiedatum: april 2019
Service: Buy-side advisory
Cliënt: OHV Vermogensbeheer

OHV Vermogensbeheer acquireert Petrus Wealth Management

OHV Vermogensbeheer (OHV) heeft Petrus Wealth Management (PWM), een regionale particuliere vermogensbeheerder in Zuid Nederland, overgenomen.

OHV is een in Amsterdam gevestigde vermogensbeheerder die sinds 1932 actief is op de financiële markten. Met ruim 40 specialisten beheert OHV een totaal vermogen van €5,5 miljard voor zowel institutionele relaties zoals lagere overheden, verzekeraars, banken, corporates en woningbouwverenigingen alsmede voor particuliere relaties. OHV biedt kwalitatief hoogwaardige diensten en heeft de ambitie om uit te groeien tot een leidende landelijk opererende vermogensbeheerder.

PWM, gevestigd in Hoeven, Noord-Brabant, is de afgelopen 12 jaar in Zuid-Nederland en België uitgegroeid tot een sterke regionale speler in de markt voor particulier vermogensbeheer. De onderneming heeft €100 miljoen onder beheer. Dankzij een persoonlijke aanpak heeft PWM de afgelopen jaren haar cliëntengroep sterk uitgebreid tot een groep van zo’n 125 particuliere beleggers.

Voor OHV vormt PWM een waardevolle strategische versterking: PWM biedt de kans om de regio’s Brabant, Zeeland en België te betreden waar een belangrijk deel van de huidige relaties van PWM gevestigd zijn.

Transactiedatum: april 2019
Service: Buy-side advisory
Cliënt: OHV Vermogensbeheer