Biltz_Meerbouw
Transactiedatum: maart 2023
Service: Buy-side advisory
Cliënt: Biltz

Meerbouw sluit zich aan bij Biltz

Meerbouw Rotterdam, integraal aannemer en specialist in het verduurzamen van scholen en woningen, transformatiebouw en vastgoedonderhoud, sluit zich aan bij Biltz.

Door de krachten te bundelen kunnen beide organisaties hun slagkracht vergroten om te reageren op de steeds complexere en omvangrijkere vraagstukken en eisen van opdrachtgevers. Als partners verbreden Biltz, Mouton, TBK, IJbouw en Meerbouw elkaars kennis op het gebied van onderhouds- en duurzaamheidscontracten voor onder andere woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren. Met deze samenwerking versterken de bedrijven ook hun marktpositie op geografisch gebied.

Until now, the Biltz Group consisted of four companies: Biltz (established in 2012), Mouton (joined in 2019), TBK (joined in 2021), and IJbouw (joined in 2022). Biltz is a leader in the greater Amsterdam region in the fields of sustainable renovations, maintenance of residential and non-residential buildings, and installation technology. Meerbouw is the fifth company to join the group and will continue to operate independently under its own name.

In december 2021 investeerde Nordian Capital in Biltz. Met deze investering bouwt Nordian Capital aan een nationale groep die actief is in verschillende segmenten, waaronder bouw, vastgoedonderhoud en duurzaamheid.

Florin Finance trad op als buy-side adviseur van Biltz en Nordian Capital.

Transactiedatum: maart 2023
Service: Buy-side advisory
Cliënt: Biltz