IONIP_headermob
Transactiedatum: maart 2018
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Value Creation Capital

ION-IP verkocht aan Proximus

Technologie-investeerder Value Creation Capital heeft de Nederlandse managed security provider ION-IP verkocht aan de Belgische telecom en ICT groep Proximus.

ION-IP levert managed security services, implementatie en consultancy diensten en securityproducten aan de top 500 ondernemingen in Nederland waaronder Ziggo, KLM en Wehkamp. De onderneming heeft hoogopgeleide security experts in dienst en heeft de Platinum partnerstatus bij Palo Alto Networks en de Guardian en Gold partnerstatus bij F5 Networks. De laatste jaren is de onderneming sterk gegroeid door zich volledig op managed security services te richten.

Proximus, één van de marktleiders op de Belgische ICT security markt, versterkt haar positie in Nederland. Via haar dochteronderneming Telindus levert de onderneming ICT infrastructure en datacenteroplossingen in Nederland en België. De acquisitie van ION-IP past in Proximus’ ambitie om een digitale dienstverlener te worden en versnelt Proximus’ groei in de groot-zakelijke security markt.

Value Creation Capital is een Nederlandse ondernemende investeerder in ICT en hightech ondernemingen en richt zich met name op software (SaaS) en managed services ondernemingen actief op de zakelijke markt.

Transactiedatum: maart 2018
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Value Creation Capital