Tile_picture_option-2
Transactiedatum: februari 2020
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Kune Group

Exxellence en SMQ verkocht aan Main Capital

Exxellence is een belangrijke aanbieder van softwareoplossingen aan overheden en semipublieke organisaties voor zaakgericht werken en het efficiënt en overzichtelijk afhandelen van diverse gerelateerde processen.

SMQ ondersteunt gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten en belastingkantoren bij het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van belastingen (WOZ), vastgoed (BAG), burgerzaken (BRP) en de omgevingswet (DSO) en biedt daarmee complementaire services naast de software producten van Exxellence.

Exxellence en SMQ vertegenwoordigden de hoofdactiviteiten van Kune Group en de ondernemingen gaan na de overname door Main Capital gezamenlijk door als de Exxellence Groep.

Main Capital biedt de onderneming nieuwe mogelijkheden voor het uitbreiden van haar productportfolio en het uitbouwen van aanpalende puntoplossingen. Daarnaast zal de onderneming op zoek gaan naar strategische combinaties met sterke ondernemers in de overheidsmarkt, ten einde het productaanbod en marktaandeel uit te breiden en een duurzaam tegengewicht te bieden aan de grote spelers in de markt.

Main Capital is een Private Equity investeerder met een exclusieve focus op de software sector in de Benelux, DACH en Nordics regio.

Transactiedatum: februari 2020
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Kune Group