HAPAM achtergrond
Transactiedatum: februari 2023
Service: Buy-side advisory
Cliënt: Hapam

EMSPEC wordt onderdeel van HAPAM en versterkt daarmee de Van Halteren Groep

EMSPEC, een toonaangevende Canadese fabrikant van hoogspanningsscheiders met haar hoofdkantoor in Montreal, is overgenomen door Hapam. EMSPEC heeft belangrijke marktaandelen in de VS, Canada, Australië en verschillende andere regio's en is een pionier op het gebied van innovatieve schakelapparatuuroplossingen.

EMSPEC vervaardigt hoogwaardige schakelapparatuur, waaronder een compleet assortiment hoog- en middenspanningsscheiders zoals de opklapbare verticale breker, verticale breker, middenonderbreking, dubbele eindonderbreking, zijonderbreking, semi-pantograaf, kantelschakelaars voor binnen en buiten, aardingsschakelaars, handmatige en motorbedieningen en een compleet assortiment accessoires. EMSPEC blijft opereren als een onafhankelijk merk, wat betekent dat klanten toegang blijven houden tot de bestaande verkoop- en servicekanalen die ze gewend zijn.

Hapam, onderdeel van de Van Halteren Groep, is een onafhankelijke fabrikant van hoogspanningsscheiders en aardingsschakelaars met een wereldwijde reputatie. Hapam heeft meer dan 200.000 scheiders geleverd in meer dan 125 landen wereldwijd. De continue verbetering van materialen en technologieën heeft geresulteerd in hoogwaardige producten die eenvoudig te installeren zijn en minimaal onderhoud vergen. Naast Nederland heeft Hapam ook fabrieken in Polen (Lodz) en Vietnam (Hanoi). Hapam is een van de meest toonaangevende fabrikanten van scheiders ter wereld.

Florin Finance trad op als buy-side adviseur van Hapam

Transactiedatum: februari 2023
Service: Buy-side advisory
Cliënt: Hapam