Dobbeflowers-transactie-headermob
Transactiedatum: maart 2018
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Dobbe Flower Holland

Dobbeflowers verkocht aan Waterdrinker en Agora Group

Dobbe Flower Holland heeft Dobbeflowers verkocht aan Waterdrinker en Agora Group. Dobbeflowers is actief in de groothandel van snijbloemen en snijgroen en heeft een sterke positie als kwalitatief hoogwaardige leverancier voor bloemisten en bloemschikkers. Het bedrijf is gevestigd in Aalsmeer.

Als onderdeel van het Floriworld project van Royal Flora Holland heeft Waterdrinker haar bestaande faciliteiten uitgebreid en heeft het begin 2018 het Green Trade Center geopend. Waterdrinker heeft samen met Agora Group (België) Dobbeflowers overgenomen om als platform te fungeren voor de Cash & Carry afdeling van het Green Trade Center. Dobbeflowers zal hierbij als flagship store dienen voor internationale professionele kopers en voor bezoekers van Floriworld.

Waterdrinker en Agora Group hebben Dobbeflowers overgenomen voor haar Europese verkoopnetwerk en expertise in het bloemsegment.

Waterdrinker en Agora Group zijn actief in de wereldwijde export- en groothandel van binnen- en buitenplanten en snijbloemen. Zij leveren voornamelijk bloemisten, tuincentra, groothandel en detailhandelaren. Het hoofdkantoor van Waterdrinker is gevestigd in Aalsmeer en dat van Agora Group in Kontlich, België.

Transactiedatum: maart 2018
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Dobbe Flower Holland