adults-business-coffee-1323592
Transactiedatum: oktober 2018
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Oprichters en investeerders

CXO Software verkocht aan insightsoftware

CXO Software is verkocht aan insightsoftware, een in de VS gevestigde wereldwijde leider op het gebied van enterprise resource planning (ERP) en enterprise performance management (EPM) rapportageoplossingen.

CXO Software, met vestigingen in Nederland en in de VS, levert een rapportageplatform dat ondernemingen helpt bij de transformatie van financiële afdelingen van rapport-genererende kostenplaatsen naar waarde-toevoegende leveranciers van strategisch inzicht om de besluitvorming op directieniveau te verbeteren.

De web based oplossing van CXO automatiseert het rapportageproces binnen ondernemingen door rechtstreeks te koppelen aan leidende EPM systemen en financiële gegevensbronnen en levert op directieniveau een actueel en accuraat inzicht in de financiële en operationele prestaties van de onderneming. De klantenbasis van CXO Software bestaat uit grote corporate ondernemingen zoals KLM Royal Dutch Airlines, Randstad, Siemens, Experian, McDonald’s en Pitney Bowes.

De overname van CXO Software versterkt insightsoftware’s missie om voor haar klanten de financiële en operationele rapportageprocessen te stroomlijnen en stelt haar in staat om haar dienstenverlening uit te breiden naar de grootzakelijke markt door ondersteuning te bieden voor leidende EPM systemen, waaronder SAP Business Planning en Consolidation, Oracle Hyperion, Tagetik en OneStream. Insightsoftware is een portfolio onderneming van TA Associates.

Transactiedatum: oktober 2018
Service: Sell-side advisory
Cliënt: Oprichters en investeerders