CloudBilling_tilel
Transactiedatum: maart 2023
Service: Capital raise
Cliënt: CloudBilling

CloudBilling trekt groeikapitaal aan

CloudBilling is een toonaangevend B2B SaaS-platform voor cloud FinOps en (cloud) kostenbeheer door continue inzichten en patronen te ontdekken in complexe factureringsstructuren te ontdekken en inzichtelijk te maken. Het platform integreert alle gegevensbronnen om een duidelijke, uitgebreide en volledig geautomatiseerde factureringsoplossing aan te bieden.

Het platform van CloudBilling richt zich op facturering, business intelligence en klantportalen. Het platform biedt een complete cloudbeheeroplossing vanuit een factureringsperspectief, waarbij gebruik wordt gemaakt van gevalideerde factureringsgegevens. Met het gebruik van deze gevalideerde factureringsgegevens genereert het platform een grote hoeveelheid hoogwaardige gegevens die kunnen worden gebruikt om inzichten te verkrijgen en nuttige dashboards te creëren. Deze inzichten zijn niet alleen beschikbaar voor de klanten van CloudBilling, zoals managed serviceproviders, maar ook voor de eindklant van deze managed serviceproviders.

Met het kapitaal opgehaald door CloudBilling is de onderneming in staat om een versnelde uitrol van haar platform te realiseren, zowel in bestaande geografische markten als in nieuwe markten. Daarnaast stelt het de onderneming in staat om hun technologische voorsprong verder te vergroten.

Florin Finance heeft CloudBilling geadviseerd bij het aantrekken van groeikapitaal.

Transactiedatum: maart 2023
Service: Capital raise
Cliënt: CloudBilling