Florin Finance levert hoogwaardige M&A-diensten. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een hands-on en resultaatgerichte aanpak. Vanuit een jarenlange transactie ervaring ondersteunen wij onze opdrachtgevers op onafhankelijke en pragmatische wijze. Van een gedegen voorbereiding tot en met een succesvolle eindonderhandeling kunnen onze opdrachtgevers rekenen op senior ondersteuning, kwaliteit en commitment.

Sinds onze oprichting in 2013 hebben we ruim 50 klanten mogen adviseren, variërend van aandeelhouders en management teams, (inter)nationale private equity en grote corporates. We bieden opdrachtgevers toegang tot een uitgebreid netwerk van eigen en vreemd vermogen verschaffers om tot het optimale resultaat te komen.

Sell-side advisory

Florin Finance adviseert aandeelhouders, private equity en management teams bij hun streven om de waarde van hun onderneming te optimaliseren en/of de continuïteit te garanderen middels een competitief verkoopproces. Onze dienstverlening bij complexe carve-outs of de verkoop van minderheids-, meerderheids- en 100% belangen is pragmatisch en ontzorgt aandeelhouders en ondernemingen maximaal.

Buy-side advisory

Florin Finance vertaalt de wensen van haar klanten naar concrete resultaten die bijdragen tot het bereiken van een optimaal resultaat tijdens aankooptrajecten. Wij fungeren als spil tussen de koper, overige aankoopadviseurs (juridisch, financieel en commercieel), en de verkoper en haar adviseurs. Onze ruime ervaring met aankooptrajecten stelt ons in staat om vroegtijdig aandachtspunten te identificeren en een sterke relatie op te bouwen met de verkoper(s) en haar adviseurs.

Capital raising

Voor de realisatie van strategische doelstellingen bieden wij ondersteuning aan bij het aantrekken van (groei)kapitaal in de vorm van eigen en vreemd vermogen voor start-ups, scale-ups en volwassen ondernemingen die klaar zijn om hun onderneming naar een volgende fase te brengen.