Florin Finance is onderdeel van het actieve internationale netwerk Infinita M&A Alliance

De Infinita M&A Alliance is een hoogwaardig internationaal netwerk van zorgvuldig geselecteerde M&A boutiques met een focus op het mid-market segment. Meer dan 100 overnamespecialisten verdeeld over 15 kantoren in 11 landen zorgen voor wereldwijde dekking van de actiefste M&A markten. De Infinita boutiques delen onze passie voor regionale kennis met een mondiaal perspectief, onderhouden een uitgebreid lokaal netwerk en leveren topkwaliteit op het gebied van fusies en overnames.

Het internationale netwerk geeft Florin Finance toegang tot de unieke kennis van lokale professionals in relevante landen en dekt de M&A markten waar ruim 75% van de mondiale dealflow in de mid-market wordt gerealiseerd. Op deze manier legt Florin Finance eenvoudig en efficiënt contact met relevante internationale kopers, verkopers, en kapitaalverschaffers.

Door het combineren van een mondiaal perspectief met een goed begrip van lokale uitdagingen en kansen, is Florin Finance in staat geweest een trackrecord op te bouwen dat voor 35% uit cross-border transacties bestaat.

Voor meer informatie over ons netwerk: infinita-alliance.com

Florin Finance Partners Placeholder
Florin Finance Partners

Veda Corporate Advisors

Chennai & Bangalore