Florin Finance is onderdeel van het actieve internationale netwerk Infinita M&A Alliance

Infinita M&A Alliance is een internationaal netwerk van topadviseurs gericht op het middensegment. De 100 bij de Infinita Alliance aangesloten adviseurs, die 14 kantoren in 13 landen vertegenwoordigen, bieden een volledige dekking van de grootste economieën en markten langs de Euro-Pound-Dollar-Yen as. De Infinita-adviseurs delen onze passie voor regionale kennis met een mondiaal perspectief, beheren een uitgebreid lokaal netwerk en leveren absolute M&A-excellentie.

Het internationale netwerk geeft Florin Finance toegang tot de unieke kennis van lokale professionals in relevante landen en dekt de M&A markten waar ruim 75% van de mondiale dealflow in de mid-market wordt gerealiseerd. Op deze manier legt Florin Finance eenvoudig en efficiënt contact met relevante internationale kopers, verkopers, en kapitaalverschaffers.

Door het combineren van een mondiaal perspectief met een goed begrip van lokale uitdagingen en kansen, is Florin Finance in staat geweest een trackrecord op te bouwen dat voor 35% uit cross-border transacties bestaat.

Voor meer informatie over ons netwerk: infinita-alliance.com

Florin Finance Partners Placeholder
Florin Finance Partners