DIRECTOR

Unieke kans om bij te dragen aan de uitbouw van een snelgroeiende onafhankelijke M&A boutique met de mogelijkheid om versneld door te groeien naar Partner

Wie zijn wij?

Florin Finance is een onafhankelijke mid-market M&A boutique, opgericht in 2013. Wij hanteren een hands-on en resultaatgerichte aanpak om onze cliënten te ondersteunen. Wij werken voor aandeelhouders en management teams van beursgenoteerde bedrijven, private ondernemingen en Private Equity investeerders in verschillende sectoren.

Ons huidige team van circa 15 personen heeft een bewezen track record in M&A bij onder andere Andersen, NIBC, Deloitte, PwC, ING, Rabobank en in internationale Corporate M&A. Wij onderhouden contacten met een breed (internationaal) netwerk van specialisten en adviseurs met wie wij op onafhankelijke basis samenwerken.

Florin levert hoge kwaliteit M&A dienstverlening en professionaliteit in een informele setting met korte lijnen. Daardoor bieden wij jou de mogelijkheid je bovengemiddeld snel te ontwikkelen. Een gestructureerde doorgroei naar de rol van Partner vormt één van de uitgangspunten van ons gesprek met je!

Wat ga je doen?

Als Director begeleid je zelfstandig deals en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van opdrachten. Alle opdrachten worden in teamverband uitgevoerd en hands-on execution van deals heeft de focus van alle senior teamleden van Florin. Je werkt samen met de verantwoordelijke Partner op een deal en wordt ondersteund door Associates, Analysts en Stagiaires. Je bent actief voor verschillende type klanten in meerdere sectoren.

Tevens werk je nauw samen met de Partners aan het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Gezamenlijk ontwikkelen wij  jouw commerciële activiteiten om een eigen business case als Partner op te bouwen. We helpen je hierbij intensief in het genereren van ideeën voor mogelijke transacties en het op- en uitbouwen van je eigen relatienetwerk. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de uitbouw en begeleiding van het Florin Finance team.

Wie ben jij?

Je hebt een goed academisch en professioneel track record met minimaal 6 jaar relevante transactie-ervaring in M&A. Deze ervaring kan zijn opgedaan binnen Corporate Finance, Transaction Services of Private Equity. Je bent enthousiast en vastberaden om je door te ontwikkelen.

Je beschikt over strategisch inzicht, uitstekende analytische en projectmanagement vaardigheden, een probleemoplossend vermogen en kennis van financiële modellen. Je hebt oog voor kwaliteit en detail, ‘common sense’ en een goede beheersing van de Engelse taal.

Je bent een echte teamspeler die stevig in zijn/haar schoenen staat, in staat is om goed te communiceren met klanten en tevens jongere collega’s te enthousiasmeren en aan te sturen.

Daarnaast is je persoonlijkheid van groot belang. Wil jij in ons team passen dan kunnen we jou in ieder geval omschrijven als: initiatiefrijk, proactief, gedreven, flexibel en resultaatgericht.

Graag vernemen we meer van je tijdens een kennismakingsgesprek!

Heb jij interesse in deze functie? Mail je motivatiebrief en CV naar Manon Stijnen (mstijnen@florinfinance.nl). Heb je vragen over Florin of deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op: 06-13916293.