ANALYST

Unieke kans voor een hands-on M&A professional die persoonlijk het verschil wil maken

Wie zijn wij?

Florin Finance is een onafhankelijke mid-market M&A boutique, opgericht in 2013. Wij hanteren een hands-on en resultaatgerichte aanpak om onze cliënten te ondersteunen. Wij werken voor aandeelhouders en management teams van beursgenoteerde bedrijven, private ondernemingen en Private Equity investeerders in verschillende sectoren.

Ons huidige team van circa 15 personen heeft een bewezen track record in M&A bij onder andere Andersen, NIBC, Deloitte, PwC, ING, Rabobank en in internationale Corporate M&A. Wij onderhouden contacten met een breed (internationaal) netwerk van specialisten en adviseurs met wie wij op onafhankelijke basis samenwerken.

Florin levert hoge kwaliteit M&A dienstverlening en professionaliteit in een informele setting met korte lijnen. Daardoor bieden wij jou de mogelijkheid je bovengemiddeld snel te ontwikkelen met een focus op executie en veel klantcontact.

Bij Florin heb je aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden. Wij hanteren geen vaste promotietrajecten, jij bepaalt het tempo van je eigen ontwikkeling en hoe snel je groeit!

Wat ga je doen?

Alle opdrachten worden in teamverband uitgevoerd. Als Analyst werk je op een deal nauw samen met de verantwoordelijke Partner/Director en Associates met verdere ondersteuning van Stagiaires. Je adviseert bij M&A trajecten voor verschillende type klanten in meerdere sectoren.

Vanaf dag één ben je betrokken bij lopende mandaten en het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opstellen van presentaties, het maken van financiële modellen en andere transactie gerelateerde documenten. Daarnaast bestaat het werk uit het verzamelen van markt- en bedrijfsinformatie. Je wordt betrokken bij strategische analyses voor zowel Corporate als Private Equity cliënten.

Tot slot lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere uitbouw van een snel groeiende onafhankelijke M&A boutique.

Als Analyst krijg je bij Florin persoonlijke begeleiding en alle kansen om je snel te ontwikkelen in het Corporate Finance vak.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven persoon met een goed academisch track record eventueel aangevuld met circa 1 á 2 jaar relevante transactie-ervaring in M&A. Deze ervaring kan zijn opgedaan binnen Corporate Finance, Transaction Services of Private Equity. Daarnaast heb je aangetoond sterke interesse te hebben in de financiële wereld en M&A in het bijzonder.

Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden, probleemoplossend vermogen en kennis van financiële modellen. Je hebt oog voor kwaliteit en detail, hebt ‘common sense’ en bent communicatief vaardig in woord en geschrift in zowel Nederlands als Engels.

Je bent een echte teamspeler die in staat is zelfstandig te werken met een onderzoekende instelling.

Daarnaast is je persoonlijkheid van groot belang. Wil jij in ons team passen dan kunnen we jou in ieder geval omschrijven als: initiatiefrijk, proactief, gedreven, flexibel en resultaatgericht.

Wat je verder meebrengt horen we  graag tijdens een kennismakingsgesprek!

Heb jij interesse in deze functie? Mail je motivatiebrief en CV naar Tjalling Rijkmans (trijkmans@florinfinance.nl). Heb je vragen over Florin of deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op: 06-12372412.